theme logo

Over EMKO

EMKO renovatie is een samenwerking tussen Emergo Prefab en Koopmans Bouwgroep. Emergo Prefab levert de bouwcomponenten, Koopmans het proces. Door onze krachten te bundelen bieden wij u de beste oplossing voor uw renovatievraagstuk.

Het grootste voordeel voor u? Geen dubbele overheadkosten, maar wel de verdubbeling in kwaliteit.

Over Emergo Prefab

Emergo is een innovatieve bouwpartner, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van prefab bouwcomponenten: daken, wanden, dakkapellen en woonmodules. Het bedrijf is gevestigd in Stadskanaal en Almelo en is door heel Nederland actief met montageteams. Emergo staat voor plezierig wonen voor iedereen.

De onderneming is in ruim tien jaar uitgegroeid van een startup naar een bedrijf waar ruim 150 professionals dagelijks met veel kennis, kunde en plezier werken.
Meer informatie

Koos Wessels - Emergo
Koos Wessels
Directeur
Emergo Prefab

Over Koopmans Bouwgroep

Koopmans Bouwgroep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Daarvoor worden altijd creatieve en innovatieve oplossingen gezocht, die worden gecombineerd met gedegen vakmanschap. Wij hechten grote waarde aan een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen.

Met elkaar komen we dan tot veilige, duurzame en mooie woningen en utiliteitsgebouwen waar mensen met veel plezier kunnen leven!
Meer informatie

Roel Wijlens - Koopmans
Roel Wijlens
Adjunct-directeur
Koopmans Bouwgroep

Close search